BOOK

Over ons

Geachte gast,

 

Wij willen ons graag aan u voorstellen: de vereniging van hoteliers werd opgericht in April 2012 door 4 enthousiaste Knokse hoteliers, met als motto dat alles beter kan. Het was niet alleen ons doel om een goede samenwerking te verwezelijken onder alle hoteliers van Knokke-Heist, maar vooral een streven naar iets waar onze gasten beter van worden. Met andere woorden, onze gast moet echt centraal staan.

En hoe kunnen we onze gasten beter verwennen, dan door hen extra voordelen aan te bieden. Het idee kwam er al snel om een site aan te maken waar klanten rechtstreeks bij de hoteliers gaan reserveren. Minder tussenpersonen en partners, direkte aanpak en ook betere prijzen.

Maar daar stopt het niet. Uw specifieke wensen kunnen ook veel sneller aangepakt worden, zodat u van een zorgeloze verpozing kunt genieten tijdens uw dierbare vrije tijd.

Wij als hoteliers hebben er dan ook voor gekozen om al onze gasten een beetje als een Vip-Klant te onthalen. Wat ons op een volgend ideetje bracht : Elke rechtstreekse klant geniet in al onze hotels van een Vip-Pocket. Dit voordelenboekje biedt onze gasten tal van extraatjes bij handelaars, restaurants en andere recreatie-centra. U voelt het wel, wij willen rechtstreekse klanten echt verwennen.

Wij hopen alvast dat wij u als gast in de nabije toekomst warm mogen verwelkomen.

 

Het bestuur van de Vzw ” Hôtels Knokke-Heist “.