BOOK

Interactieve Social Media wandel- en fietsroutes

Online én offline beleving

Door hun nieuwe fiets- en wandelroutes te laten inspireren door bekende sociale mediaplatformen slaat het gemeentebestuur de brug tussen online en offline beleving van de kustgemeente. Bezoekers kunnen Knokke-Heist op een hele nieuwe manier ontdekken. Elk platform heeft immers zijn eigen kenmerken, en die werden maximaal benut in de keuze van de hotspots van de diverse routes. Zo word je op de Instagram-wandelroute niet enkel op de mooiste plekjes gewezen, maar krijg je ook tips mee om de perfecte foto te maken. En met de TikTok-fietsroute kan de hele familie aan de slag door de interactieve ‘challenges’ die je onderweg moet uitvoeren. De content (foto’s en video’s) die mensen maken tijdens hun tocht kan dan weer een eigen leven krijgen online, via de sociale media-accounts van de bezoekers en via de kanalen van Knokke-Heist zelf.

Een instagrammable centrum

Naast de vele fotowaardige plekjes die de gemeente rijk is, vind je ook enkele gloednieuwe instawalls op de Instagram-route. Knokke-Heist liet maar liefst 10 nieuwe instawaardige designs ontwerpen en plaatsen in winkelstraten. Jonge creatieven als Kaart Blanche, Skinn, Suzanne Akgun, Sissi Lauwers en Studio Caro gingen aan de slag om de mooiste decors voor jouw foto’s te ontwerpen en het centrum op te fleuren.

Praktisch

Alle routes zijn te vinden op de website en via de sociale media van Knokke-Heist. Een papieren routeplan kan voor elk van de routes gratis afgehaald worden op het kantoor van Toerisme Knokke-Heist (Zeedijk 660). Via de #myKH kan je foto’s en video’s delen om kans te maken op publicatie in het KH Magazine of op de sociale mediakanalen van Toerisme Knokke-Heist: Instagram: @myknokkeheist & Facebook: Knokke-Heist.

knokke-heist

Gratis

Address knokke-heist ( Roadmap )

Newsletter

Op de hoogte blijven van events, nieuwe hotspots en promoties van onze hotels? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief

©2019 Visit KH - Privacy Policy - Brought with love by Comcilium