BOOK

Dries Boutsen sculpturen

Deze zomer verrijzen er drie indrukwekkende sculpturen op De Wandelaar in Duinbergen. Deze fascinerende kunstwerken zijn van de hand van de jonge Belgische kunstenaar Dries Boutsen.

Zijn sculpturen bestaan uit collages die onderling en met de omgeving communiceren en zich in hun uiteindelijke vorm schikken naar de gegeven ruimte, in dit geval de betonnen sokkels aan De Wandelaar.

 

Najaarsexpo Dries Boutsen in SEAS – Cultuurcentrum Scharpoord  

Meer werk van Dries Boutsen kun je – onder voorbehoud van de coronamaatregelen – van vrijdag 11 september tot zondag 8 november 2020 komen bewonderen in Cultuurcentrum Scharpoord in de Scharpoord Experimental Art Space (SEAS). Deze permanente tentoonstellingsplaats in de benedenhal van Scharpoord is in 2001 opgestart voor jonge, startende professionele kunstenaars uit het Hoger Kunstonderwijs in Vlaanderen. Op jaarbasis krijgen vijf beloftevolle kunstenaars gedurende twee maanden de kans een eerste eigen solotentoonstelling te presenteren. Het Cultuurcentrum staat in voor publiciteit, promotie, logistieke ondersteuning bij op- en afbouw en verzekering. De selectie gebeurt door kunsthistoricus Jo Coucke, curator van SEAS.

Cultuurcentrum Scharpoord SEAS

11/09 -> 8/11/2020

Address Cultuurcentrum Scharpoord SEAS ( Roadmap )

Newsletter

Op de hoogte blijven van events, nieuwe hotspots en promoties van onze hotels? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief

©2019 Visit KH - Privacy Policy - Brought with love by Comcilium