BOOK

50 Tinten Heist

Onder het motto 50 tinten Heist wordt het handelscentrum van Heist polychroom gepimpt met kleurrijke vlaggen, artistieke mozaïekbanken, fleurige bloembakken, coloriete zebrapaden, flashy kubusblokken en weergaloze 3D-art van de internationale pop-surrealist Leon Keer.   

LEON KEER: DE ONGEKROONDE GRAFFITI-KING VAN ANAMORPHIC STREET ART

Het gemeentebestuur is erin geslaagd om de gerenommeerde street artist Leon Keer te strikken voor een wonderlijk artistiek 3D-project op het Heldenplein. De Nederlander is wereldwijd gekend als een grootmeester in anamorfische straatkunst. Zijn uniek oeuvre bracht hem de wereld rond: de Verenigde Staten, Mexico, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi- Arabië, Rusland, Nieuw-Zeeland, Australië en tal van Europese en Aziatische landen. In zijn werk probeert de 40-jarige Utrechtenaar steeds een maatschappijkritische boodschap over te dragen aan het publiek. Zo worden vaak milieuproblemen en de leefbaarheid van onze aarde aan de kaak gesteld.

Vanaf half juni 2020 begint Leon Keer op en rond het Heldenplein met het schilderen van zijn kunstwerken vol verbazingwekkende optische illusies. Dankzij zijn haarscherpe techniek creëert de kunstenaar intrigerende trompe l’oeil-effecten die de realiteitszin bij passanten onwillekeurig aan het wankelen brengen.

Knokke-Heist

Free

Address Knokke-Heist ( Roadmap )

Newsletter

Op de hoogte blijven van events, nieuwe hotspots en promoties van onze hotels? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief

©2019 Visit KH - Privacy Policy - Brought with love by Comcilium