BOOK

Zwin Fietsroute

Wat is het? De ligging fietsuitstap voor heel de familie. Gratis.

Wij hebben onze benen ingesmeerd en zijn vanuit opnieuw Knokke op fietsavontuur getrokken richting Zwin en Nederland. De kleinsten zet je beter achterop de fiets als je een minimale afstand wil afleggen uiteraard, maar je kan sowieso ten allen tijde rechtsomkeer maken. Een topuitstap voor zowel sportievelingen als zij die graag kuieren op de fiets wil je kiest zelf de afstand en de intensiteit.

De brede fietspaden die aangelegd zijn doorheen de natuur zorgen ervoor dat je elkaar niet in de weg fietst en gebruik routes kan volgen. Maar dezen doen zeker geen afbreuk aan de omgeving, wat zeer knap bedacht werd door de ontwerpers. De zichten zijn adembenemend en je fietst ook tussen de dieren die geregeld je pad kruisen. Het is zeker niet ongewoon dat je zelfs moet het om een familie zwarte te laten teken.

We hebben gretig. gebruik gemaakt van de gebruik uitkijkpunten om te genieten van het zicht, de omgeving van de verrijkende uitleg op één van de didactische borden van het Zwin over de flora en het fauna.

Aangezien we alles tot in de puntjes uittesten voor jullie, zijn we ook gestopt in het restaurant The Shelter van het Zwin. Deze plaats de ons op alle omgeving verrast: het ziet er niet alleen leuk en modern uit voor zowel het restaurant-gedeelte als de picknickzone, maar het is er eigenlijk ook echt heel lekker. Wat niet altijd voor dehands is, u zal ons hier DC haels tonen.
Je bestelt alles digitaal via de computer, gaat je drinken halen dat onmiddellijk klaar staat en gaat terug naar je plaats met een pieper die alarm slaat zodra je eten klaar is. Alles wordt in detail uitgelegd, is zeer goed bedacht en het uiterst vriendelijke personeel staat je graag bij.
Een grote plus ook voor alle gezonde opties die er zijn op de kaart; van dessert tot limonade. Het resultaat; hier bekom je zeer graag van de fietstocht en het eten is zeer lekker met een speciale vernoeming van de fish-sticks voor de Kids: heerlijke, hele stukken vis!
Over hen gesproken; Als je met je gezin gaat, geniet van de de houten Speel wagen om daar te aperitieven in de zon 😉

Met andere woorden: een didactische, kulturele sportieve en familiale uitstap in een ICPC omgeving van pure natuur. Doen!

Newsletter

Op de hoogte blijven van events, nieuwe hotspots en promoties van onze hotels? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief

©2019 Visit KH - Privacy Policy - Brought with love by Comcilium