BOOK

Zwin Fietsroute

Wat est het? De perfecte fietsuitstap voor heel de familie. gratis.

Nous hebben onze benen ingesmeerd en zijn vanuit Knokke op fietsavontuur getrokken richting Zwin en Nederland. De kleinsten zet je beter achterop de fiets als je een minimale afstand wil afleggen uiteraard, maar je kan sowieso ten allen tijde rechtsomkeer maken. Een topuitstap voor zowel sportievelingen als zij die graag kuieren op de fiets want je kiest zelf de afstand en de intensiteit.

De brede fietspaden die aangelegd zijn doorheen de natuur zorgen ervoor dat je elkaar niet in de weg fietst en verschillende routes kan volgen. Maar dezen doen zeker geen afbreuk aan de omgeving, wat zeer knap bedacht werd door de ontwerpers. De zichten zijn adembenemend en je fietst ook tussen de dieren die geregeld je pad kruisen. Het est zeker niet ongewoon dat je même moet stoppen om een familie schapen te laten oversteken.

We hebben gretig gebruik gemaakt van de verschillende uitkijkpunten om te genieten van het zicht, de omgeving van de verrijkende uitleg op én van de didactische borden van het Zwin over de flora en het faune.

Aangezien we alles tot in de puntjes uittesten voor jullie, zijn we ook even gestopt in het restaurant The Shelter van het Zwin. Deze plaats heeft ons op alle gebied verrast: het ziet er niet alleen leuk en modern uit voor zowel het restaurant-gedeelte als de picknickzone, maar het is er eigenlijk ook echt heel lekker. Wat niet altijd voordehands is, u zal ons hier gelijk kunnen geven.
Je bestelt alles digitaal via de computer, gaat je drinken halen dat onmiddellijk klaar staat en gaat terug naar je plaats met een beeper die alarm slaat zodra je eten klaar is. Alles wordt dans le détail uitgelegd, est zeer goed bedacht en het uiterst vriendelijke personeel staat je graag bij.
Een grote plus ook voor alle gezonde opties die er zijn op de kaart; van dessert tot limonade. Het resultaat; hier bekom je zeer graag van de fietstocht en het eten is zeer lekker met een speciale vernoeming van de fish-sticks voor de kids: heerlijke, hele stukken vis!
Sur la poule gesproken; als je met je gezin gaat, geniet van de afgesloten houten speeltuin om daar te aperitieven in de zon 😉

Met andere woorden: een didactische, sportieve en familiale uitstap in een unieke omgeving van pure natuur. Doen!