BOOK

The Great Gatsby

Immersive theater… nooit van gehoord? Het is een fantastisch concept dat is overgewaaid van de UK waar theater, podium, decor en publiek eigenlijk één geheel vormen. Je wordt zoals de term het zegt, letterlijk “ondergedompeld” in het spel van de acteurs.

Gezien de locatie “geheim” is, gaan we niets verklappen, buiten dat het een waanzinnig accuraat decor is; het gebouw biedt zich aan de “epoque” van het theaterstuk en is zeer ruim en majestueus.

Het verhaal van Gatsby is u waarschijnlijk niet onbekend, en wordt u vanavond gebracht door een team jonge, dynamische en uiterst gemotiveerde acteurs met talent.

Immersive? Ja, u wordt de hele tijd in verschillende ruimtes van het huis meegenomen, soms bent u met de compagnie waarmee u gekomen bent, soms wordt u ineens opgesplitst. Dit laatste maakt het heel fascinerend, want na afloop van het stuk heeft u elkaar heel wat te vertellen!
Dames opgelet, u “staat” en danst wel letterlijk bijna 2,5uur, let er dus op om “kussentjes” in de schoenen te voorzien om uw comfort te garanderen doorheen heel het stuk. 🙂

Kom gekleed als in de tijd van de charleston, dan zal u nog meer meegesleurd worden in het ritme van het toneelstuk, en vooral: laat u gaan op de dansvloer. Iedereen is hier om een epische avond te beleven, en dat wordt het gegarandeerd ook.

De Vlaamse cast voert het spektakel met toewijding uit en durven al eens te improviseren, wat het nog leuker maakt.
U zal lachen, dansen, genieten, maar ook meegesleurd worden door emoties.

Een unieke beleving die we ten sterkste aanraden! Opgelet, dit is 16+ !