BOOK

Knokke Hippique 2019

Wat is het? Gratis jaarlijks hoogfeest voor alle paardenliefhebbers.

Een evenement van wereldniveau en klasse waar paardensport en rust samenkomen. De setting is er eentje waar Knokke-Heist zeer trots op mag zijn: temidden de velden heeft u een zicht op Knokke vanop een afstand, niet alledaags en best indrukwekkend.

U parkeert in een veld in de Nieuwstraat, waar golfkarretjes heen en weer naar de ingang rondrijden om u te brengen en weer te voeren. Een aangename start, wij genoten ervan, het geeft een onmiddellijk gevoel van service en vriendelijkheid.

De verschillende jumpingpistes zijn omgeven door groen gras, ligstoelen en tafels waar u kan genieten van een aperitief of een gerecht. De sfeer is op dit evenement stijlvol licht en positief.

Wereldniveau? Ja absoluut; de ruiters komen van alle hoeken van de wereld en het niveau ligt inderdaad zeer hoog. Prachtige paarden, sterke parcours en een sfeer van competitie dat omnipresent is.

Het restaurant doet u vergeten dat u op een tijdelijke setting bent, zeer mooi en stijlvol afgewerkt met vele details. Er is ook een VIP-ruimte voor al uw business-evenementen, waar u zicht heeft op de pistes.

De “village” biedt enkele shops aan, maar hier zal een fashion-addict zich zeker niet kunnen uitleven: het gaat hier eerder over boetieks met accessoires voor de ruitersport, segways, motors, wijnen … Dus niet voor iedereen weggelegd. “Le Pain Quotidien” heeft hier ook een pop-up voor een gezond tussendoortje of een ijsje.

Voor de kids? Ja tuurlijk, maar er is op uitzondering van een zandbak niets specifieks voorzien voor hen, hou daar zeker rekening mee. De bedoeling is dat ze hier hun ogen de kost geven en mee genieten van het sportieve en elegante spektakel.