BOOK

Art Tour 2019

Met de grootste golfkar die je ooit zag vertrek je met een groep en een gids voor een kunstrijke toer door Knokke.
We vertrekken aan het Lichttorenplein om 14u en zijn in het totaal ongeveer 2,5 uur onderweg voor een zeer verrassende ervaring, want we weten niet goed wat te verwachten. Uiteindelijk is Knokke ons toch niet onbekend (dachten we).

Ook al ben je geboren en getogen in Knokke: deze toer is ontzettend interessant en het is eigenlijk best leuk om toerist in eigen stad te zijn. De gids is uitermate vriendelijke en vertelt allerlei weetjes die ook jij niet allemaal zal kennen over kunst en architectuur doorheen het parcours.

Een highlight is ongetwijfeld het bezoek aan het huis van kunstenaar Luc Peire in Knokke. Heel wat Knokkenaars zijn er nooit binnengegaan. Wij nu wel. En we waren onder de indruk van de hele beleving. Of zijn kunst nu uw stijl is of niet, dat doet er niet toe, het huis en de “speciale spiegelkamer” moet u echt gezien hebben.

Het culinair aspect was opgesplitst in twee stops: een stop in de legendarische Put 19 waar je een cocktail en een klein hapje krijgt en op het einde wordt u in de watten gelegd door de mobiele bus van Traiteur Gobert met een coupe bubbels en zeer verfijnde, culinaire hapjes.

Het is een aangename uitstap voor heel de familie, waar je gedurende twee uur rondgereden wordt voorbij de meest interessante plaatsen van Knokke. Anekdotes, feiten en interessante weetjes mankeren hier niet. De stops zijn zeer aangenaam begeleid en het gaat er persoonlijk aan toe, wat een groot pluspunt is. Het zijn geen grote groepen.

Wanneer vindt de Art Tour plaats? In de zomer van 4 juli t.e.m. 14 september, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag.
Prijzen:  Volwassenen: € 39  / Jongeren (16-26): € 32 / Kinderen (tot en met 15 jaar): € 20 / Groepsticket (vanaf 10 personen): € 35